Πίσω στη λίστα
S3.gy.digital%2fhealthyme%2fuploads%2fasset%2fdata%2f3116%2flipotropic factorsartboard 1920x420

Lipotropic Factors από τη SOLGAR® - Για να βρούμε τη γραμμή μας...έχουμε τον τρόπο μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  Η φετινή άνοιξη είναι σίγουρα πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες στο παρελθόν. Περισσότερος χρόνος στο σπίτι για πολλές από εμάς σημαίνει λιγότερη όρεξη για άσκηση, αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες και μεταβολές στη διάθεση. Το καλοκαίρι όμως πλησιάζει και σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας! Γι’ αυτό λοιπόν ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε να θέτουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τις δικές μας προσπάθειες, η καθεμία με τον τρόπο της, για να φτάσουμε στη γραμμή που επιθυμούμε. Μικρές καθημερινές υγιεινές συνήθειες, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η καθημερινή άσκηση, καθώς ακόμα και μία μικρή απόφαση, όπως το να ανέβουμε τις σκάλες, αντί να επιλέξουμε την εύκολη και «ξεκούραστη» λύση του ασανσέρ, μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον στόχο μας και στο να βρούμε τη γραμμή μας.

  Στη συνολική αυτή προσπάθεια όμως δεν είμαστε μόνες! Η SOLGAR® συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, δημιουργεί το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors.
  Μία αποτελεσματική φόρμουλα με τρία λιποτροπικά συστατικά, χολίνη, ινοσιτόλη και L-μεθειονίνη, που συμβάλλει στη διάσπαση του διατροφικού λίπους και στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους*. Το Lipotropic Factors της SOLGAR® ενισχύει τον μεταβολισμό του λίπους στο σώμα, συμβάλλει στη διάσπασή του και στην απομάκρυνσή του από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και βοηθάει στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

  Οι μικρές καθημερινές υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με το Lipotropic Factors της SOLGAR®, μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας και στη γραμμή που θέλουμε, μας δημιουργούν αυτοπεποίθηση, χαρούμενη διάθεση και προσμονή για πιο θετικές ημέρες, εκείνες του καλοκαιριού. Επειδή κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο για να βρει τη γραμμή της… όλες όμως έχουμε το Lipotropic Factors της SOLGAR®!

  Νιώσε ωραία με τη γραμμή σου!

   

  * Περιέχει χολίνη που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής κι ενός προγράμματος άσκησης.

  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Αριθ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 56554/12.09.06