Νιώθω όμορφα

Show_548%cf%87328_beautin_highlighted_3_gefseis_final
Νιώθω όμορφα

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ BEAUTΙΝ COLLAGEN

από την myelements

Ομορφιά εκ των έσω

 

Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο σε συμπλήρωμα διατροφής

ενισχυμένο με Υαλουρονικό Οξύ

 

με εξαιρετικό φρουτώδες άρωμα, σε δύο υπέροχες γεύσεις

φράουλα-βανίλια & μάνγκο-πεπόνι

και ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ Σοκολάτα με στέβια

 

Το κολλαγόνο είναι μια αδιάλυτη, ινώδης πρωτεΐνη και είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των σωστών επιπέδων της υγρασίας στο δέρμα, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το υαλουρονικό οξύ, όπως και το κολλαγόνο, είναι δύο φυσικώς ευρισκόμενες ουσίες στον οργανισμό με εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για την υγεία της επιδερμίδας, του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων.

Με την πάροδο του χρόνου, η ικανότητα του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ μειώνεται με άμεσα ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, όπως η χαλάρωση του δέρματος και τα σημάδια γήρανσης(λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

Οι βιταμίνες  A, B Complex, C και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου, την διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος των νυχιών και των μαλλιών και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ο συνδυασμός των στοιχείων του BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό. Ενισχύει την υγιή και όμορφη επιδερμίδα βελτιώνοντας την όψη του δέρματος και καταπολεμά τις  ελεύθερες ρίζες λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων των συστατικών του. Ακόμη, ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια καθώς επίσης και τους συνδετικούς ιστούς, τους χόνδρους, τις αρθρώσεις.

Το BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύμπλεγμα ομορφιάς σε συμπλήρωμα διατροφής με υδρολυμένο κολλαγόνο, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο.

 

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN πατήστε εδώ