ΝΕΑ

Εξειδικευμένες πολυβιταμίνες Solgar

Η ενέργεια και η τόνωση που χρειάζεστε κάθε μέρα!

Είναι φυσικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι δυνάμεις μας κάποια στιγμή να εξαντλούνται. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, οι πολλαπλοί  ρόλοι στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε μέσα στη μέρα, καθώς και η έλλειψη ισορροπημένης διατροφής, πολλές φορές επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και δημιουργούν έντονα το αίσθημα της πνευματικής και σωματικής κόπωσης.
Η Solgar, μας δίνει την ενέργεια και την τόνωση που χρειαζόμαστε κάθε μέρα!
Συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, δημιουργεί τις αποτελεσματικές πολυβιταμίνες που ενδυναμώνουν τον οργανισμό.
Οι εξειδικευμένες πολυβιταμίνες της Solgar, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεται ο οργανισμός μας καθημερινά και να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε φύλου.

Για ενέργεια, τόνωση και δυνατό ανοσοποιητικό:
VM-2000: Αποτελεσματική πολυβιταμίνη που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, πεπτικά ένζυμα, υπερτροφές, βότανα, υδατοδιαλυτές ίνες και βιοφλαβονοειδή, για ενέργεια, τόνωση και δυνατό ανοσοποιητικό κάθε μέρα. Είναι κατάλληλη για ενήλικες με έντονους ρυθμούς ζωής, επαγγελματίες με απαιτητικά ωράρια, αλλά και για αθλούμενους.

Για τις εξειδικευμένες ανάγκες του άνδρα:
MALE MULTIPLE: Αποτελεσματική πολυβιταμίνη, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Προάγει την ευεξία και τη ζωτικότητα του ανδρικού φύλου. Είναι μοναδική, γιατί εκτός των άλλων διατροφικών στοιχείων που περιέχει, προμηθεύει τον ανδρικό οργανισμό με ψευδάργυρο και λυκοπένιο, θρεπτικές ουσίες οι οποίες συμβάλλουν στην καλή υγεία του προστάτη, καθώς και Β6, Β12 και φολικό οξύ, βιταμίνες που μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα ομοκυστεϊνης στο αίμα (παράγοντας που σχετίζεται με την καλή υγεία της καρδιάς).

Για τις εξειδικευμένες ανάγκες της γυναίκας:
FEMALE MULTIPLE: Αποτελεσματική πολυβιταμίνη, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Είναι μοναδική, γιατί παρέχει το κατάλληλο επίπεδο βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, αντιοξειδωτικών και φυτοστοιχείων, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του γυναικείου φύλου και να προάγει την ευεξία και τη ζωτικότητα του οργανισμού. Ειδικότερα, είναι ενισχυμένη με ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φολικό οξύ, όπως επίσης και με βιταμίνη Κ και βόριο, στοιχεία που συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών και βοηθούν στη στήριξη της συνολικής υγείας της γυναίκας.