ΝΕΑ

Αναζητήστε το πακέτο προσφοράς Skin, Nails and Hair της SOLGAR

H SOLGAR® σας προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς*!

Με την αγορά ενός Skin, Nails and Hair 60 ταμπλέτες, κερδίζετε έκπτωση 50% στη δεύτερη συσκευασία! Αναζητήστε το πακέτο προσφοράς σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Skin, Nails and Hair της SOLGAR®!: Για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Είναι φυσικό κάποιες φορές τα μαλλιά να χάνουν τη δύναμή τους, ενώ τα νύχια και το δέρμα να χάνουν τη λάμψη τους. Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής, το στρες, η εποχική τριχόπτωση και άλλοι παράγοντες τα επιβαρύνουν καθημερινά και είναι απαραίτητη η καθημερινή φροντίδα για να επαναφέρουμε την υγιή τους όψη. Γι’ αυτό η SOLGAR® συνδυάζει υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, και δημιουργεί το συμπλήρωμα διατροφής Skin, Nails and Hair που χαρίζει δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Η προηγμένη φόρμουλα του Skin, Nails and Hair με τον αποτελεσματικό συνδυασμό βιταμινών, αμινοξέων και μετάλλων παρέχει στον οργανισμό διατροφικά στοιχεία απαραίτητα για τη σύνθεση κολλαγόνου και κερατίνης, όπως οργανικό θείο (MSM), βιταμίνη C, προλίνη, λυσίνη, κιτρικό ψευδάργυρο και χαλκό, συμβάλλοντας έτσι στην επαναφορά της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών**.

Πιο συγκεκριμένα η βιταμίνη C συμβάλλει στον σχηματισμό κολλαγόνου και τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, νυχιών και δέρματος, ο χαλκός συμβάλλει στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος και των μαλλιών, ενώ η προλίνη και η λυσίνη αποτελούν δομικά αμινοξέα της τρίχας.

Το Skin, Nails and Hair της SOLGAR® παρέχει, λοιπόν, στον οργανισμό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα και γίνεται η δική σας καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς!

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Skin, Nails and Hair της SOLGAR® πατώντας εδώ:

 

* Η προσφορά ισχύει από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

** Τα συστατικά του Skin, Nails and Hair (Βιταμίνη C, Ψευδάργυρος, Χαλκός) συμβάλλουν στην επαναφορά της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, όταν η τριχόπτωση οφείλεται σε έλλειψη των διατροφικών στοιχείων και όχι σε παθολογικά αίτια.