ΝΕΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στην ISOPLUS

Η ISOPLUS πραγματοποίησε για 2η φορά Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017, σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ. (ΝΙΜΤΣ).
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν εκτενώς για τα οφέλη της αιμοδοσίας, ενώ η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να συγκεντρωθούν σημαντικές ποσότητες μονάδων αίματος για την Τράπεζα Αίματος ISOPLUS, η οποία προορίζεται για την κάλυψη των ενδεχόμενων αναγκών των εργαζομένων, καθώς και των συγγενών τους Α’ βαθμού.
Η κ. Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ISOPLUS φροντίζει συνεχώς για τη μεγαλύτερη ικανοποίηση των προσδοκιών όλων των ενδιαφερόμενων μερών, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων της που αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Η ανταπόκριση τους στην ενέργεια αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθάει στο σχεδιασμό μελλοντικών πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που ενθαρρύνουν την ενεργή συμμετοχή όλων μας».

 

Σχετικά με την ISOPLUS
Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.
Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής Solgar και Nature’s Bounty, τη δική της ανάπτυξης μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®.