ΝΕΑ

Η ISOPLUS πραγματοποίησε με επιτυχία το λανσάρισμα του BEAUTIN COLLAGEN!

Το μοναδικό

μυστικό ομορφιάς… αποκαλύφθηκε!

Με ένα μοναδικό event επέλεξε η ISOPLUS να αποκαλύψει σε Beauty & Health Editors περιοδικών και εφημερίδων, το νέο προϊόν BEAUTINΤΜ COLLAGEN της myelements, υγρό πόσιμο κολλαγόνο σε συμπλήρωμα διατροφής.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον σύγχρονο & υψηλής αισθητικής χώρο Blank Urban Space στο Γκάζι στις 28.4.2014 και παρευρέθησαν σε αυτή 40 συντάκτες Ομορφιάς και Υγείας, καθώς και αγαπημένες στο κοινό beauty bloggers!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του BEAUTINΤΜ COLLAGEN, ενημέρωση σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εξειδικευμένης φόρμουλας ομορφιάς, καθώς και παρουσίαση του διαφημιστικού προγράμματος προβολής που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση του νέου προϊόντος. Στη συνέχεια, ακολούθησε cocktail party για τους παρευρισκόμενους!

Ο χώρος διαμορφώθηκε με ένα branded setup σε έντονο magenta χρώμα, ενώ τόσο οι παρουσιάσεις και τα video, όσο και το μενού είχαν αντίστοιχες θεματικές και χρωματικές αναφορές, αποδίδοντας το look and feel του νέου προϊόντος.

Οι καλεσμένοι αποχώρησαν με μια μοναδική goodie bag που περιείχε προϊόντα BEAUTINΤΜ COLLAGEN, πλούσιο πληροφοριακό υλικό, καθώς και ένα υπέροχο branded δώρο.

Η κ. Κουμάκη Ηρώ, Διευθύντρια Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας της ISOPLUS, είπε για την εκδήλωση:

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και μας στηρίζουν σε όλα μας τα βήματα. Το BEAUTINTM COLLAGEN αποτελεί για εμάς το σημαντικότερο λανσάρισμα της χρονιάς και είμαστε πολύ ευτυχείς να το γιορτάζουμε με σημαντικούς φίλους και μακροχρόνιους συνεργάτες! Είμαι σίγουρη ότι το BEAUTINTM COLLAGEN θα γίνει το μυστικό ομορφιάς όλων μας!»

To BEAUTINΤΜ COLLAGEN είναι διαθέσιμο για να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο υπέροχες γεύσεις φράουλα-βανίλια & μάνγκο-πεπόνι!