ΝΕΑ

Η ISOPLUS χορηγός του 11ου Συνέδριου Διατολογίας και Διατροφής

 

Η ISO-PLUS, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της για την καθιέρωση του υγιεινού τρόπου ζωής, συμμετείχε ως χορηγός του 11ου Συνέδριου Διατολογίας και Διατροφής, που πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού, «Ελληνικός Κόσμος» στις 24-27 Νοεμβρίου 2011.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η επιστημονική ενημέρωση των επαγγελματιών που κινούνται στο χώρο της Υγείας και Διατροφής σχετικά με τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην διατροφή μας. Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, έλαβαν χώρα επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρία Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού και την Ελληνική Εταιρία Ιατρικής Διατροφής.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, η ISO-PLUS διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία εκδήλωση στο περίπτερο της, στην οποία ο γνωστός Διαιτολόγος –Διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας διένειμε δωρεάν στους συμμετέχοντες του συνεδρίου, την μεγάλη του συγγραφική επιτυχία «Διατροφική Ενημέρωση».

Μεγάλο πλήθος συμμετεχόντων παρευρέθησαν στο περίπτερο της ISO-PLUS και παρέμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ουρά, ώστε να έχουν την ευκαιρία να λάβουν το βιβλίο με την ιδιόχειρη υπογραφή του συγγραφέα και να συνομιλήσουν για λίγη ώρα μαζί του.

Στόχος της ενέργειας μας αυτής, ήταν η προαγωγή της αξίας της ισορροπημένης διατροφής και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, αξίες που μου μοιραζόμαστε με έναν διακεκριμένο επιστήμονα, όπως ο κ. Ευάγγελος Ζουμπανέας.