ΝΕΑ

2ος Κύκλος Σεμιναρίων «Healthyme2expertdays» από την ISOPLUS

Το Σάββατο 28 Μαϊου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο 2ος από τους 4 κύκλους των Σεμιναρίων «Healthyme2expertdays», που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της ISOPLUS στην Αθήνα.

Η θεματολογία του Σεμιναρίου ήταν «Λιποτροπικά βοηθήματα - Έλεγχος & Διατήρηση του βάρους» και ο αριθμός των συμμετεχόντων, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του φαρμακείου, ξεπέρασε τους 95. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες διακεκριμένων γιατρών και διατροφολόγων, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους για τη σημασία που έχει η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση στον έλεγχο και τη διατήρηση του σωματικού βάρους. Ταυτόχρονα η ομάδα της ISOPLUS αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής και τον ρόλο τους στον έλεγχο του βάρους καθώς και για τις νέες τάσεις προβολής και προώθησης στον χώρο του φαρμακείου.

Την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολουθεί η παραλαβή πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται με τον 3ο κύκλο σεμιναρίων να πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο.