ΝΕΑ

H ISOPLUS χορηγός στην ημερίδα «Νέοι… για Πάντα!»

Η ISOPLUS συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά ως χορηγός, στην διημερίδα που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης «Νέοι…για πάντα!» στις 14 & 15 Ιουνίου 2014 στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Η εταιρία είχε ιδιαίτερα έντονη παρουσία, με τους επιστημονικούς  συνεργάτες της να ενημερώνουν επιστήμονες υγείας και καταναλωτικό κοινό, για τα προϊόντα εκείνα που έχουν αντιγηραντική δράση, όπως το Hyaluronic Acid Complex της Solgar.

Επιπλέον, είχε στηθεί stand στο οποίο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το νέο προϊόν BEAUTINTM COLLAGEN, υγρό πόσιμο κολλαγόνο ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, της myelements, με την ποιότητα της ISOPLUS.

Παράλληλα με την δοκιμή των δύο υπέροχων γεύσεων του BEAUTINTM COLLAGEN, φράουλα-βανίλια και μάνγκο-πεπόνι, οι συμμετέχοντες λάμβαναν και έντυπο ενημερωτικό υλικό, το οποίο επεξηγεί τα χαρακτηριστικά και οφέλη του προϊόντος για τον οργανισμό και επιπρόσθετα περιέχει επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την δράση του.

Οι ημερίδες βασίστηκαν σε δύο καίρια ερωτήματα που απασχολούν, «Γιατί η Αντιγήρανση είναι τρόπος ζωής;» και «Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την νεότητα και την ομορφιά μας;».  Απαντήσεις, μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία τους, έδωσαν διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της υγείας, της ομορφιάς, της διατροφής, του fitness και της ψυχολογίας.

Στόχος της ημερίδας ήταν να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση για το πως μπορούμε «να διατηρήσουμε την υγεία, τη νεότητα & την ομορφιά μας... για πάντα!»,  ενώ η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης υποστηρίζει ότι “Πάνω απ’ όλα όμως, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η Αντιγήρανση είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, που αρχίζει από τη νεαρή μας ηλικία και μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα, σε κάθε φάση της ζωής μας.”