ΝΕΑ

Δωρεάν εβδομαδιαία αγωγή Solgar Ubiquinol!

Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθά στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια, η οποία είναι απαραίτητη για τα κύτταρα. Τα άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα CoQ10 στον οργανισμό τους. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το CoQ10 βελτιώνει τα συμπτώματα, τη λειτουργική ικανότητα και την ποιότητα ζωής σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια χωρίς παρενέργειες.

 

Η μελέτη Q-SYMBIO αποτελεί την πρώτη διπλή-τυφλή μελέτη που ερεύνησε τις επιπτώσεις του CoQ10 στα συμπτώματα, στη λειτουργική ικανότητα, στη νοσηρότητα και θνησιμότητα σε ασθενείς με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Η μελέτη, η οποία είχε διάρκεια δύο έτη, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 420 ασθενών που είχαν πάθει καρδιακό επεισόδιο και παρουσιάστηκε στο Heart Failure 2013, το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας που έγινε στη Λισαβόνα.

 

Τα αποτελέσματα της μελέτης Q-SYMBIO

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όσοι ασθενείς έπαιρναν 100mg συνενζύμου Q10 τρεις φορές την ημέρα, στο τέλος της μελέτης παρουσίαζαν πολύ καλύτερη εικόνα της καρδιακής τους υγείας.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

- Το CoQ10 συνέβαλε στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών ανεπιθύμητων καρδιαγγειακών επεισοδίων κατά 50%

- Συνέβαλε στη μείωση των θανάτων από όλες τις αιτίες κατά το ήμισυ

- Τα άτομα που λάμβαναν θεραπεία με CoQ10 παρουσίασαν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα καρδιαγγειακής θνησιμότητας και νοσηλεύθηκαν πολύ λιγότερες φορές σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς. -

- Στην ομάδα με θεραπεία CoQ10 παρατηρήθηκαν λιγότερα ανεπιθύμητα συμβάντα σε σχέση με τα άτομα της άλλης ομάδας (placebo group).

 

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η χρήση του CoQ10 παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της καρδιαγγειακής λειτουργίας ασθενών που πάσχουν από χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

 

*Citation: SA Mortensen et al. ‘The effect of coenzyme Q10 on morbidity and mortality in chronic heart failure. Results from the Q-SYMBIO study’ Eur J Heart Fail (2013) 15 (S1), S20

 

Σημείωση: Η παράθεση των στοιχείων της έρευνας γίνεται για ενημερωτικούς σκοπούς. Η περιγραφή των θετικών επιδράσεων της ουμπικινόλης δεν αποσκοπεί στην αντικατάσταση της ιατρικής συμβουλής ή θεραπείας.

 

 

Μοναδική Προσφορά!

Για να γνωρίσετε τα ευεργετικά οφέλη της Ουμπικινόλης, η ISOPLUS σας προσφέρει για ολόκληρο τον μήνα Σεπτέμβριο 2013 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μία εβδομαδιαία αγωγή Solgar Ubiquinol 100mg !

Ζητήστε τη σήμερα από το φαρμακοποιό σας!

 

Για να δείτε τα φαρμακεία που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια πατήστε στην παρακάτω εικόνα: