ΝΕΑ

ISOPLUS - medNutrition: Οι διατροφολόγοι σύμβουλοι στις ...αγορές σας

Πολλές φορές οι καταναλωτές φτάνουν στο φαρμακείο, αναζητώντας το καταλληλότερο για αυτούς συμπλήρωμα διατροφής. Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε πως σε αρκετά φαρμακεία θα υπάρχει στο εξής ειδικός επιστήμονας σε θέματα διατροφής, δηλαδή διατροφολόγος, για να διερευνήσει τις ανάγκες, να απαντήσει στις απορίες σας και να σας βοηθήσει να αγοράσετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε;


Mε αυτόν τον στόχο, η εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών καλλυντικών ISOPLUS, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της εταιρείας medNutrition, σχεδίασε και εγκαινίασε την ενέργεια «Διατροφολόγος στο Φαρμακείο». Η ενέργεια αυτή, αφορά στην καθημερινή παρουσία διατροφολόγων συνεργατών της ISOPLUS σε φαρμακεία και αποτελεί βασικό κομμάτι της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει η ISOPLUS προς τους συνεργάτες της φαρμακοποιούς και φυσικά προς το καταναλωτικό κοινό. Στόχος της ενέργειας είναι αφενός η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της ISOPLUS, αφετέρου η ενημέρωσή τους για την αξία της ισορροπημένης διατροφής και τον ρόλο της στην απόκτηση υγείας και ευεξίας.

Με σκοπό να ανακοινώσει τη νέα αυτή ενέργεια, αλλά και να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα που διέπει την ISOPLUS, η εταιρεία διοργάνωσε, στις 13 και 14 Οκτωβρίου, εκπαιδευτική ημερίδα με το ομώνυμο θέμα («Διατροφολόγος στο Φαρμακείο»), στο Mare Nostrum Hotel Thalasso στη Βραυρώνα Αττικής, με τη συμμετοχή άνω των 50 στελεχών και επιστημονικών συνεργατών της εταιρείας.

Επιβεβαιώνοντας ότι βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της ISOPLUS αποτελεί η εταιρική ανάπτυξη μέσα από την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ίδιων των στελεχών, αλλά και των συνεργατών της, η εκπαιδευτική ημερίδα παρείχε στους συμμετέχοντες επιστημονική ενημέρωση υψηλού επιπέδου πάνω στις νέες τάσεις των αγορών των συμπληρωμάτων διατροφής και των φυσικών καλλυντικών, ενώ πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας.

Σημείο «κλειδί» της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η παρουσία του γνωστού κλινικού διαιτολόγου-διατροφολόγου κ. Κωνσταντίνου Ξένου, ο οποίος ως επίσημος καλεσμένος της ISOPLUS, αφιέρωσε χρόνο στους νέους διατροφολόγους για να απαντήσει στα καίρια ερωτήματά τους.

Εκτός από τον εκπαιδευτικό και επιστημονικό χαρακτήρα του το διήμερο συμπεριέλαβε πλήθος δραστηριοτήτων. Οι συμμετέχοντες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, και με φόντο το απέραντο γαλάζιο αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε τουρνουά μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, τένις, κολύμβησης, darts, διελκυστίνδας και κανό. Το βράδυ του Σαββάτου παρατέθηκε δείπνο προς τους συμμετέχοντες και έγινε απονομή μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες από τον κ. Ξένο. Η έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν ωστόσο αυτή, αλλά το... Latin & Zumba πάρτι που ακολούθησε!

Μέσα από τη πραγματοποίηση τέτοιων ενεργειών και εκδηλώσεων, η ISOPLUS αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για εκπαιδευτική ενημέρωση και για συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προκειμένου να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών και συνεργατών της.