Παιδί

Show_1491
Παιδί

Κοντά στις μητέρες η... SOLGAR

 

Σύμμαχος σε όλη όλη την προσπάθεια της εγκυμοσύνης και της μητρότητας είναι η Solgar, η οποία διαθέτει φυσικά συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας, όπως το Multi-Billion Dophilus, το Prenatal Nutrients και το Flaxseed Oil.

► Prenatal Nutrients
Για όλες τις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες που επιθυμούν να καλύψουν τις ενεργειακές τους απαιτήσεις και να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες στην πιο σημαντική περίοδο της ζώης τους, η Solgar προτείνει το ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες τους συμπλήρωμα διατροφής Prenatal Nutrients. Ειδικότερα το  Prenatal Nutrients της Solgar:
• Προμηθεύει τον γυναικείο οργανισμό με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. • Παρέχει την απαραίτητη ποσότητα φολικού οξέος, ενός θρεπτικού στοιχείου που συμβάλλει στην ελαχιστοποιήση του κινδύνου εμφάνισης γενετικών ανωμαλιών. • Ενισχύει την άμυνα του γυναικείου οργανισμού κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης  • Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

► Flaxseed Oil
Το 8-30% των γυναικών αναφέρουν μέτριας προς μεγάλης έντασης πόνο στους μαστούς που μπορεί να διαρκέσει ή και να υπερβεί τις πέντε μέρες το μήνα. Η κατάσταση δεν είναι απειλητική για την υγεία της γυναίκας, όμως μπορεί να προκαλέσει έντονη δυσφορία και να επιβαρύνει την ποιότητα της ζωής. Μέχρι την έλευση του flaxseed oil δεν υπήρχαν ουσιαστικές θεραπευτικές επιλογές. Οι μόνες φαρμακολογικές παρεμβάσεις θεωρούνται δυσανάλογα ισχυρές θεραπείες, αν λάβει κανείς υπόψη την ήπια φύση της πάθησης σε σχέση με τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων αυτών.
Η γυναικολογική ιατρική κοινότητα, αναζητώντας μία ήπια και ασφαλή πρόταση που θα συνδυάζει τη θεραπευτική αποτελεσματικότητα με την αποδοχή από τις γυναίκες, βρήκε τη λύση στο φυτικής προέλευσης έλαιο του λιναρόσπορου. Το Flaxseed Oil της Solgar είναι έλαιο από λιναρόσπορο, ψυχρής πίεσης, από σπόρους καλλιεργημένους χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα και χωρίς πρόσθετα. Αποτελεί πλούσια πηγή άλφα λινολενικού οξέως. Περιέχει επίσης ωμέγα-6 λιπαρά οξέα (λινολεϊκό οξύ) και ωμέγα-9 (ολεϊκό οξύ). Χρήσιμο για την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία, για την πρόληψη ημικρανιών και φλεγμονών και για τη ρύθμιση των πεπτικών ενζύμων.

► Advanced Multi-Billion Dophilus
Τα προβιοτικά είναι φιλικοί μικροοργανισμοί που κατοικούν στην πεπτική οδό, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στα φιλικά και τα παθογόνα βακτήρια. Κατ’αυτόν τον τρόπο, ενισχύουν το πεπτικό και το γαστρεντερικό σύστημα, βοηθώντας  στην καλύτερη πέψη και απορρόφηση των τροφών, στην παρασκευή των βιταμινών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την αποτοξινωτική δράση του οργανισμού από βλαβερά στοιχεία που εισάγονται μέσω της διατροφής. Το συμπλήρωμα διατροφής Advanced Multi-Billion Dophilus ανήκει στην νέα προηγμένη σειρά προβιοτικών της Solgar, τα οποία παρουσιάζουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά: • Είναι 100% απαλλαγμένα γαλακτοκομικών. •  Δεν περιέχουν κοινά αλλεργιογόνα όπως σιτάρι, γλουτένη, ξηρούς καρπούς, αυγά κ.λπ. • Αποτελούνται από νέα συγκεκριμένα στελέχη υψηλής ανθεκτικότητας, τα οποία αναφέρονται σε πάνω από 200 κλινικές έρευνες. • Υφίστανται ακριβή ταυτοποίηση και ταξινόμηση των στελεχών τους καθώς και χρήση αλυσίδας DNA για πρόληψη μετάλλαξης κάθε στελέχους. • Περιέχονται σε μικροκαψουλοποιημένο περίβλημα πολυσακχαριδίων, ώστε να προστατεύονται από το χαμηλό pH του στομάχου και ταυτόχρονα να παρέχεται τροφή στα προβιοτικά του εντερικού σωλήνα. • Χρησιμοποιείται ειδική παντεταρισμένη μέθοδος ψυχρής ξήρανσης που αυξάνει τη σταθερότητά τους. • Είναι κατάλληλα για vegans. ||