Ομορφιά

Show_1471
Ομορφιά

Φυσικά αποσμητικά dr.organic

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα αντιιδρωτικά και στα αποσμητικά; Τα αποσμητικά (deodorant) καλύπτουν ή εξαφανίζουν την οσμή του ιδρώτα, χωρίς να σταματούν ή να μειώνουν την έκκρισή του, ενώ τα αντιιδρωτικά (antiperspirant) μειώνουν την έκκριση του ιδρώτα, φράζοντας τους πόρους του δέρματος. Οι ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν πως, όταν φράζουν οι πόροι του δέρματος, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα από το σμήγμα. Επιπλέον, τα αντιιδρωτικά περιέχουν άλατα αλουμινίου και parabens, τα οποία, σύμφωνα με έρευνες, έχουν συσχετιστεί με διάφορες παθήσεις.

Τη λύση στο δίλημμα, και ικανοποιώντας την απαίτηση για ασφαλή προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, έρχονται να δώσουν τα φυσικά αποσμητικά dr.organic. Σε μορφή roll-on, τα αποσμητικά dr.organic προσφέρουν αντιβακτηριδιακή προστασία, φρεσκάδα και ένα διακριτικό δροσερό άρωμα, χωρίς να μπλοκάρουν τους πόρους και χωρίς να εμποδίζουν την υγιή εφίδρωση. Χάρη στην πρωτοποριακή τους σύνθεση, απλώνονται πανεύκολα και απορροφώνται γρήγορα, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή λεκέδες. Εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές του σώματος, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη, όλη μέρα, ενώ είναι ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Organic Manuka Honey Deodorant 50ml
Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Χάρη στο πιστοποιημένο Βιολογικό Μέλι Μανούκα της σύνθεσης, που αναμιγνύεται αρμονικά με Αλόη Βέρα, Έλαιο Ηλίανθου, Ισλανδική Κετραρία, Λειχήνα της Ιρλανδίας και Βιταμίνη Ε, το αποσμητικό βοηθά στην ανάπλαση και στην καταπράυνση του δέρματος, ενυδατώνει και αναδομεί την επιδερμίδα και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας που χρειάζεται άμεση και φυσική αποκατάσταση και επανόρθωση, ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Όλα τα προϊόντα dr.organic με βιολογικό Μέλι Μανούκα, προσφέρουν αποκατάσταση και επανόρθωση, σε συνδυασμό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και αντιοξειδωτική δράση.

Organic Vitamin E Deodorant 50ml
Το Αποσμητικό με Βιολογική Βιταμίνη E είναι ένα εξαιρετικά απαλό, αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό, που παρέχει αποτελεσματική προστασία σε κάθε τύπο δέρματος. Έχει ως βάση του τη Βιολογική Βιταμίνη Ε και την Αλόη Βέρα, το Έλαιο Ηλίανθου, την Ισλανδική Κετραρία και το Λειχήνα της Ιρλανδίας, σύνθεση που το καθιστά  ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες, στις οποίες προσφέρει ανακούφιση και ενυδάτωση. Όλα εξάλλου τα προϊόντα dr.organic με βιολογική Βιταμίνη Ε, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση, και θεωρούνται κατάλληλα για χρήση σε ξηρά δέρματα και σε δέρματα που έχουν ανάγκη ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας. Αυτό το απαλό και μη ερεθιστικό αποσμητικό βοηθά στην εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών του σώματος και αφήνει το σώμα προστατευμένο, ενυδατωμένο και καταπραϋμένο. Δεν μπλοκάρει τους πόρους και δεν εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση.

Organic Pomegranate Deodorant 50ml
Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς dr.organic με βιολογικό Ρόδι, έτσι και το Organic Pomegranate Deodorant προσφέρει αναζωογονητική δράση σε κάθε τύπο δέρματος, που έχει ανάγκη αναδόμησης, θρέψης και ενίσχυσης της κυτταρικής  του άμυνας. Το Αποσμητικό με Βιολογικό Ρόδι είναι ένα κρεμώδες αποσμητικό, που παρόλο που διαθέτει σημαντική αντιβακτηριδιακή δράση, είναι πολύ ευγενικό και απαλό με το δέρμα σας. Βασίζεται σε Βιολογικό Ρόδι και Αλόη Βέρα, Έλαιο Ηλίανθου, Ισλανδική Κετραρία, Λειχήνα της Ιρλανδίας και Βιταμίνη E, αφήνοντας στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας, καταπράυνσης και επανόρθωσης. Προστατεύει ενάντια στην εφίδρωση και την κακοσμία, χωρίς να μπλοκάρει τους πόρους και χωρίς να εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση. Αποτελεσματικό για κάθε τύπο δέρματος.

Organic Tea Tree Deodorant 50ml
Φτιαγμένο από έλαιο πιστοποιημένου Βιολογικού Τεϊόδεντρου, Αλόη Βέρα, Έλαιο Ηλίανθου, Ισλανδική Κετραρία, Λειχήνα της Ιρλανδίας και Βιταμίνη E, το αποσμητικό με Βιολογικό Τεϊόδεντρο εξουδετερώνει την κακοσμία, αναστέλλοντας την ανάπτυξη των βακτηρίων που την προκαλούν, προσφέροντας φρεσκάδα και αντιβακτηριδιακή προστασία. Όλα άλλωστε τα προϊόντα της σειράς dr.organic με βιολογικό Τεϊόδεντρο ξεχωρίζουν για την αντιβακτηριακή τους δράση και είναι κατάλληλα για χρήση σε λιπαρά δέρματα, αλλά και σε όλους τους τύπους δέρματος, όπου απαιτείται βαθύς καθαρισμός ή αντιβακτηριδιακή προστασία.
Η κρεμώδης σύνθεση του αποσμητικού βοηθά στη γρήγορη εφαρμογή και απορρόφησή του, με αποτέλεσμα  να μην αφήνει υπολείμματα ή λεκέδες. Δεν μπλοκάρει του πόρους και δεν εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση.